Otevírací doba ve výdejním místě: Romantika - kreativní svět, Račiněveská 2444, Praha 9, Újezd nad Lesy, PO - Pá 9.00 - 18.00, SO 9.00 - 13.00.

Hodnocení obchodu

4,9 23 hodnocení
Přidat hodnocení
5
21x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZM Avatar autora | 11.4.2019
Ano, jsem spokojená
JZ Avatar autora | 28.2.2019
Ano
Avatar autora | 24.2.2019
Rychlé dodání a slušné ceny.
Avatar autora 25.2.2019
Děkujeme :)
Avatar autora | 14.2.2019
Velmi spokojený:)
Avatar autora 14.2.2019
Moc děkujeme za hodnocení.
JL Avatar autora | 19.1.2019
Koupila jsem děrovačka ke vánoční dekoraci a nedostala jsem ji. Nakonec mi kontaktoval obchod měsíc poté, co jsem tu děrovačku původně objednala, protože si někdo uvědomil, že jsem možná nedostala to zboží. Už jsem ji nepotřebovala a poprosila jsem je, aby mi vrátili zpátky ty peníze. Souhlasili a já čekám na peníze na účtu. Jsem moc ráda, že mi kontaktovali, aby zjistili, jestli jsem dostala to zboží nebo ne. Taky jsem moc ráda, že souhlásili, aby mi vrátili peníze. Jsem zklamaná, že jsem nedostala zboží, když jsem to potřebovala. Ale můžu vidět, že další recenze jsou moc pozitivní a doufám, že můj připad byl jenom výjimka.
Avatar autora 20.1.2019
Děkujeme za hodnocení, moc nás mrzí nedopatření, kterého jsme se v předvánočním shonu dopustili. Ještě jednou velká omluva. Doufáme, že na nás úplně nezanevřete. Díky.
M Avatar autora | 10.1.2019
Rychlost dodání, možnost osobního odběru, milá obsluha, široký sortiment. Ráda doporučuji :)
Avatar autora 11.1.2019
Díky za hodnocení :)
JK Avatar autora | 15.12.2018
Doporučuji.
Avatar autora 16.12.2018
Děkujeme za hodnocení :).
RK Avatar autora | 12.12.2018
vše bylo v pořádku
Avatar autora 16.12.2018
Díky.
MK Avatar autora | 12.12.2018
Naprosto spokojena, doporučuji.
Avatar autora 16.12.2018
Moc děkujeme za honocení.
Avatar autora | 17.7.2018
Doporučuji
Avatar autora 17.7.2018
Moc děkujeme :)
Avatar autora | 13.7.2018
Určitě doporučuji. Rychlé dodání, příjemná a ochotná obsluha.
Avatar autora 14.7.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, udělalo nám radost.
Avatar autora | 29.6.2018
+ rychlost dodání

AG Avatar autora | 3.6.2018
Přehledný obchod,rychlé doručení.
Avatar autora 14.7.2018
Moc děkujeme za hodnocení, potěšilo nás.
JS Avatar autora | 16.5.2018
Přehlednost, výběr, rychlé doručení, jistě se budu vracet,mohu jen doporučit
Avatar autora 14.7.2018
Díky, potěšilo nás Vaše hodnocení.
JS Avatar autora | 8.5.2018
Hodně příjemný obchod, ale hlavně neuvěřitelně příjemná a hlavně ochotná obsluha. Rozhodně všem doporučuji. Je to obchod, kde si prostě vždycky člověk něco koupí, i když tam jde třeba jen vyzvednout zásilku PPL....
Avatar autora 14.7.2018
Děkujeme za hodnocení a těšíme se opět na Vaši návštěvu.
Avatar autora | 18.4.2018
Uplne perfektni obchudek :D muzu jen doporucit
Avatar autora 14.7.2018
Děkujeme za hodnocení, snažíme se vyjít vstříc každému zákazníkovi.
LK Avatar autora | 9.4.2018
PP Avatar autora | 9.4.2018
HP Avatar autora | 7.4.2018
SB Avatar autora | 23.3.2018
přehledný výběr, široký sortiment i rychlé doručení, včetně malého dárku
Avatar autora 14.7.2018
Moc děkujeme za hodnocení, potěšilo nás.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 23

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.