Otevírací doba ve výdejním místě: Romantika - kreativní svět, Račiněveská 2444, Praha 9, Újezd nad Lesy, PO - Pá 9.00 - 18.00, SO 9.00 - 13.00.

Hodnocení obchodu

4,9 31 hodnocení
Přidat hodnocení
5
29x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JL Avatar autora | 11.8.2019
V
AM Avatar autora | 9.8.2019
Ano,velmi jsem spokojena.
Avatar autora 9.8.2019
Moc děkujeme za honocení. :)
Avatar autora | 9.8.2019
Super obchod
Avatar autora 9.8.2019
Moc děkujeme za hodnocení, potěšilo nás.
JS Avatar autora | 9.8.2019
Děkuji za rychlost a skvělý obchůdek. Budu se ráda vracet :)
Avatar autora 9.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení, určitě budeme rády, když se vrátíte. Kráný den.
DD Avatar autora | 11.6.2019
Děkuji moc za rychlost a ochotu. Zboží přišlo druhý den po objednání a dobře zabalené proti poškození
Avatar autora 12.6.2019
Děkujeme za hodnocení, potěšilo nás :).
MM Avatar autora | 10.6.2019
děkuji za vstřícné , rychlé a profesionální jednání a i včasné doručení mé objednávky,..... Ing. M. Milostný
Avatar autora 10.6.2019
Moc děkujeme za hodnocení, potěšilo nás. Pokud je to možné, snažíme se vždy vyjít vstříc každému zákazníkovi.
MS Avatar autora | 30.5.2019
ANO
Avatar autora 30.5.2019
Děkujeme za hodnocení.
ZM Avatar autora | 11.4.2019
Ano, jsem spokojená
Avatar autora | 2.3.2019
+ Kvalitní výrobky

JZ Avatar autora | 28.2.2019
Ano
Avatar autora | 24.2.2019
Rychlé dodání a slušné ceny.
Avatar autora 25.2.2019
Děkujeme :)
Avatar autora | 14.2.2019
Velmi spokojený:)
Avatar autora 14.2.2019
Moc děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 21.1.2019
Výborná komunikace, rychlé odeslání!
JL Avatar autora | 19.1.2019
Koupila jsem děrovačka ke vánoční dekoraci a nedostala jsem ji. Nakonec mi kontaktoval obchod měsíc poté, co jsem tu děrovačku původně objednala, protože si někdo uvědomil, že jsem možná nedostala to zboží. Už jsem ji nepotřebovala a poprosila jsem je, aby mi vrátili zpátky ty peníze. Souhlasili a já čekám na peníze na účtu. Jsem moc ráda, že mi kontaktovali, aby zjistili, jestli jsem dostala to zboží nebo ne. Taky jsem moc ráda, že souhlásili, aby mi vrátili peníze. Jsem zklamaná, že jsem nedostala zboží, když jsem to potřebovala. Ale můžu vidět, že další recenze jsou moc pozitivní a doufám, že můj připad byl jenom výjimka.
Avatar autora 20.1.2019
Děkujeme za hodnocení, moc nás mrzí nedopatření, kterého jsme se v předvánočním shonu dopustili. Ještě jednou velká omluva. Doufáme, že na nás úplně nezanevřete. Díky.
M Avatar autora | 10.1.2019
Rychlost dodání, možnost osobního odběru, milá obsluha, široký sortiment. Ráda doporučuji :)
Avatar autora 11.1.2019
Díky za hodnocení :)
JK Avatar autora | 15.12.2018
Doporučuji.
Avatar autora 16.12.2018
Děkujeme za hodnocení :).
RK Avatar autora | 12.12.2018
vše bylo v pořádku
Avatar autora 16.12.2018
Díky.
MK Avatar autora | 12.12.2018
Naprosto spokojena, doporučuji.
Avatar autora 16.12.2018
Moc děkujeme za honocení.
Avatar autora | 17.7.2018
Doporučuji
Avatar autora 17.7.2018
Moc děkujeme :)
Avatar autora | 13.7.2018
Určitě doporučuji. Rychlé dodání, příjemná a ochotná obsluha.
Avatar autora 14.7.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, udělalo nám radost.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 32

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.