V SOBOTU 20.4. ZAVŘENO! Otevírací doba výdejního místa: Romantika - obchod pro šikuly, Račiněveská 2444, Praha 9 - Újezd nad Lesy, Po-pá 9:00 - 18:00, So 9:00 - 13:00
 

Lepidlo na textil 50ml 010897

 

Lepidlo na textil je v mokrém stavu bílé, neprůhledné. Po zaschnutí zprůhlední.

Dostupnost Momentálně nedostupné
133 Kč / ks
Kód produktu 15254
Značka Ostatní
Kategorie Pomůcky k tvoření
Položka byla vyprodána...
 

Lepidlo na textil 50ml 010897

Popis zboží

Návod k použití: Lepící plochy musí být čisté a suché. Obě dvě strany se opatří lepidlem. Zvlášť u tenkých jemných látek používejte lepidlo velmi opatrně, aby neproniklo látkou skrz. Několik vteřin nechte lepidlo zaschnout a pak oba díly pevně spojte. Poklepáváním na spoj zvýšíte pevnost spoje. Nadbytečné lepidlo odstraňte a okamžitě dobře vymyjte vodou. Eventuelní zatvrdlé zbytky lepidla namočte čistícím benzínem a poté ho odstraňte. Lepidlo ukládejte v chladnu, ovšem není mrazuvzdorné.

Lepidlo na textil je v mokrém stavu bílé, neprůhledné. Po zaschnutí zprůhlední. V tenké vrstvě je takřka neviditelné. Naneste v tenké vrstvě, přitlačte lepené plochy k sobě a nechte 30 minut zaschnout. Vždy vyzkoušet na malém vzorku látky, zvláště pokud používáme tenkou nebo průhlednou či bílou látku. Může se prát do 40° C, zůstává i pak pružné, netvrdne.

  • Objem: 50 ml
  • Hmotnost: 57 g

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.